Basis Cursus Astrologie Oktober 2021

06-09-2021

Dit najaar gaat er weer een basiscursus astrologie van start. Wil jij aan de hand van jouw eigen geboortehoroscoop een reis door jouw leven maken? Een reis waarin we elementen, dierenriemtekens, levensgebieden (huizen), de zon, de maan en planeten tegenkomen. Schrijf je dan in voor deze training van 8 x 2 uur. 

Omdat jouw eigen horoscoop de wegwijzer is, krijg je steeds meer inzicht in jouw behoeften en verlangens en ontdek je waarom je soms tegen bepaalde zaken aanloopt. Je ziet hoe jouw unieke leven eruit ziet en op welke manier je het beleeft. 

Cursusmateriaal

Om de workshops te kunnen volgen heb je een cursusboek nodig, welke je bij aanvang ontvangt. In verband met de Covid-19 richtlijnen kunnen we met maximaal 3 cursisten tegelijk op mijn locatie werken. Mocht er meer interesse zijn, dan zal ik in overleg een extra cursusmoment inplannen. 

Data en tijdstip

De basiscursus astrologie start op dinsdagmiddag 6 oktober 2020. Tijdens de herfstvakantie is er geen les. De cursus wordt wekelijks gegeven van 13.30 tot 15.30 uur op de onderstaande data:

dinsdag 6 oktober 
dinsdag 13 oktober
dinsdag 27 oktober
dinsdag 3 november
dinsdag 10 november
dinsdag 17 november
dinsdag 24 november
dinsdag 1 december

>> dinsdag 20 oktober is er geen les i.v.m. de herfstvakantie 

Tarief basiscursus astrologie

De kosten voor 8 lesdagen à 2 uur, inclusief lesmateriaal, koffie, thee en water, is 

€ 200 per persoon*

Je krijgt ivm Covid-19 met maximaal 2 andere cursisten gelijktijdig les in mijn praktijk aan de Tongelresestraat 425 in Eindhoven

Heb je interesse? Of meer vragen over de cursus? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. 

* Het is ook mogelijk om één op één les te krijgen, de kosten zijn in dat geval € 295 per persoon.