Nieuwe website en logo

07-08-2020

Ruim 7 jaar heb ik samen met jullie veel plezier beleefd aan mijn Astrologie Eindhoven website. Toch is het nu tijd voor iets nieuws. Ik wilde graag een fris en moderne website met zachte kleuren en vriendelijke afbeeldingen. Dit is het resultaat! 

Nieuw logo

Hoewel ik altijd heel blij en vrolijk werd van mijn oude logo, was dit een mooi moment om een nieuwe te laten ontwerpen. Studio Pico heeft mijn wensen samengevat in een prachtig nieuw beeldmerk. Alle dierenriemtekens zijn terug te vinden, evenals de astrologische as en het sterrenbeeld vissen. Astrologiepraktijk in Eindhoven

Mijn dienstverlening verandert niet. Ik blijf horoscopen maken en basiscursussen geven.  Je kunt in mijn praktijk terecht voor:

Afgelopen jaren heb ik mijzelf verder ontwikkeld als astroloog. Ik heb een opleiding gevolgd, boeken gelezen, webinars gezien en heel veel horoscopen gemaakt voor bestaande en nieuwe klanten. Ik vind het erg leuk om mijn kennis en kunde te blijven ontwikkelen. Zo kan ik jou nog beter van dienst zijn. 

Ik wens je veel plezier bij het bekijken van mijn nieuwe website en hoop je in de toekomst te mogen ontmoeten in mijn praktijk in Eindhoven.