Relatiehoroscoop

04-08-2021

"Wil je weten hoe jouw relatie ten opzichte van je geliefde het beste werkt en wanneer jullie je beiden veilig voelen? Met veel liefde maak ik jullie relatiehoroscoop die antwoord kan geven op vragen die te maken hebben met het samen leven."

Wat is een relatiehoroscoop

In een relatiehoroscoop bekijken we de verbinding tussen planeten in de geboortehoroscoop van twee personen. Dit geeft aan of beide mensen zich veilig voelen in een relatie. Daarnaast zegt het iets over de manier van communiceren van de partners. 

Je krijgt inzicht in de verwachtingen over liefde en de relatie en je ontdekt waar grenzen en beperkingen een rol spelen. De relatiehoroscoop laat iets zien over het samenleven van twee mensen, maar kan in feite ook voor een samenwerkingsverband worden gemaakt. 

Relatiehoroscoop laten maken

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden in jullie relatie? Laat dan een relatiehoroscoop maken. Om een relatiehoroscoop te maken, moeten er twee geboortehoroscopen naast elkaar gelegd worden. Houd daarom rekening met  extra voorbereidingstijd!

Het tarief inclusief voorbereiding en gesprek van 90 minuten is op aanvraag beschikbaar


Op zoek naar een andere horoscoop? Je kunt bij Astrologie Eindhoven ook terecht voor een jaarhoroscoop, geboortehoroscoop en update gesprek. Meer leren over de astrologie kan met de basis cursus astrologie