Basiscursus Astrologie

01-08-2021

"Wil je meer leren  over de astrologie? Wil je dieper in je eigen horoscoop duiken? Dan is de basiscursus astrologie iets voor jou. Veel mensen hebben met enthousiasme en plezier deze cursus gevolgd en ontdekt wat de astrologie in hun leven kan beteken."

Wat mag ik verwachten van de basiscursus?

In 8 keer twee uur neem ik je mee in de wereld van de astrologie. Je leert hoe je jouw zelfvertrouwen kunt laten groeien door te leven vanuit jouw element. Je gaat begrijpen wat je nodig hebt om je veilig te voelen waardoor jij jezelf kunt ontplooien. Weten hoe je denkt en communiceert, contacten legt, liefde en vriendschap uitdrukt en opkomt voor jezelf zijn bouwstenen om je te kunnen ontwikkelen.

Er is aandacht voor onzekerheid en kwetsbaarheid en voor de manier waarop je daar mee om gaat. Maar op diezelfde plek vind je ook jouw kracht, doorzettingsvermogen en discipline. Kortom, er is zo veel te ontdekken over jezelf! En deze schat aan informatie vind je in jouw eigen geboortehoroscoop.

We doen dit in een kleine groep of desgewenst individueel bij mij thuis in de praktijk zodat er ruimte en aandacht is voor iedereen.

Inschrijven voor de basiscursus Astrologie

Heb je interesse in het volgen van de basiscursus Astrologie? Neem dan contact op via het contactformulier dan kijken we samen wanneer je van start kunt gaan.* 

Het tarief voor de gehele cursus inclusief lesmateriaal, water, koffie en thee is
 
€200 p.p. bij groepen van max. 4 personen of
€295 p.p. voor individuele les