WAT VINDEN ANDEREN?

Saskia: "Dit jaar is het 25 jaar geleden dat ik voor het eerst bij Janny kwam. Ieder jaar kijk ik uit naar mijn jaarhoroscoop en het gesprek met Janny. Ze laat me zien wat de rode draad is in mijn leven en waarom zaken gaan zoals ze gaan. Het helpt mij vertrouwen te hebben in het leven zoals het zich voordoet en om de juiste keuzes te maken.


Pepijn: "Ik kom al jaren 1 of 2 keer bij Janny. Een zeer kundige, plezierige en vriendelijke astroloog waar ik mij op mijn gemak voel. Een echte aanrader. Een gesprek is altijd rijk gevuld met inzichten."


Marcia: "Deze week wederom ervaren hoe de horoscoop een praktisch hulpmiddel kan zijn in mijn dagelijks leven.

Als ik onrust, onzekerheid, onmacht, nieuwsgierigheid bemerk bij mezelf waar ik niet uitkom, vind ik vaak een aanwijzing in mijn horoscoop waardoor ik een vicieuze cirkel kan doorbreken.
Naast het verhelderende gesprek geeft Janny de persoonlijke aandachtspunten op papier mee waardoor de horoscoop het hele jaar door een uitnodigende leidraad blijft.
Door het opnieuw lezen van je horoscoop op momenten dat jezelf niet precies weet wat er speelt, valt het kwartje op zijn plaats waardoor je weer verder kunt. De wijze waarop Janny de horoscoop verwoordt is herkenbaar en geeft mij een wauw-gevoel, zo van hoe kan het dat daar datgene staat wat ik zelf niet kan verwoorden maar wel hetgeen omschrijft wat ik voel(Janny haar specialiteit volgens mij).
De horoscoop is voor mij een handleiding die boven in de la ligt omdat deze, uitnodigend, verhelderend is, geen klein lettertjes kent maar juist heel werkbaar en bruikbaar is in mijn (je) leven. Mijn jaarlijks kadootje"


Edith: "Het laten maken van een horoscoop bij Janny kan bijdragen aan het vergroten van je zelfinzicht en zelfacceptatie. Het geeft je handvatten om je potentieel zo volledig mogelijk te benutten. Het kan je helpen op je pad om steeds meer vanuit een diep innerlijk weten en vertrouwen te leven. Janny werkt met toewijding en grote zorgvuldigheid. Dit zie je niet alleen terug in de horoscoop die ze voor je maakt, je merkt dit ook in het gesprek dat je met haar hebt. Ze heeft passie voor haar vak. Haar verteltrant is helder en met talrijke voorbeelden uit het dagelijks leven weet ze enorm te inspireren. Een geschenk aan jezelf of aan een ander dat zal bijdragen aan je leven ten volle leven."


GEEF JOUW MENING

Schrijf ook een review

Heb jij een geboortehoroscoop laten maken? Of heb je een basis cursus astrologie gevolgd? Ik ben benieuwd naar jouw ervaring en plaats jouw review graag op mijn website.