Geboortehoroscoop

06-08-2021

"Om jouw geboortehoroscoop te kunnen maken, heb ik jouw geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd nodig. De tijd kan desgewenst opgevraagd worden bij de afdeling Burgerzaken van jouw geboortegemeente. Ook kan ik een geboortehoroscoop maken van jouw zoon of dochter."

Wat is een geboortehoroscoop

Je hebt waarschijnlijk wel eens een daghoroscoop van jouw dierenriemteken gelezen in een magazine of op internet. Deze zogenaamde popastrologie geeft een globaal beeld van die dag voor jouw sterrenbeeld. Dit globale beeld heeft niets te maken met jouw eigen unieke geboortehoroscoop. 

Een geboortehoroscoop houdt daar wel rekening mee en is daarom een nauwkeurige en persoonlijke weergave. Op het moment dat je geboren werd hadden de zon, maan en planeten een unieke positie ten opzichte van jouw geboorteplaats. Aan de hand van deze gegevens maak ik jouw horoscoop en die geeft jouw blauwdruk in dit leven weer. Aan de hand hiervan komen in het gesprek de thema's die in jouw leven spelen aan de orde. De geboortehoroscoop laat zien waar je soms tegenaan loopt, wat je lastig vindt of waarin je je helemaal kunt uiten. Je krijgt meer inzicht in hoe je jouw mogelijkheden kunt gebruiken en hoe je in alle vrijheid keuzes kunt maken. Een geboortehoroscoop kan ook helpen om jezelf te accepteren en deze acceptatie helpt je om vrijer te leven.

De stand van de zon, maan en planeten zorgen voor een unieke horoscoop die alleen op jou van toepassing is. Laten we eens kijken wat deze hemellichamen voor rol spelen in een geboortehoroscoop. 

DE ZON

De zon neemt de belangrijkste rol in de astrologie op zich. Het symboliseert jouw 'zijn'. Je kunt het zien als jouw identiteit. Het vertelt je iets over de vorming van jouw karakter en het vermogen om jezelf tot uitdrukking te brengen en zichtbaar te zijn. De zon geeft aan welke richting je op wilt gaan en hoe jij jezelf wilt verwerkelijken. 

DE MAAN

De maan symboliseert jouw gevoel, behoeftes en emoties in relatie met de overige planten. Het vertelt iets over jouw onderbewuste gedragspatronen. De maan laat zien hoe jouw instinct werkt en hoe jij jezelf en anderen wilt beschermen. 

DE PLANETEN

De astrologie telt 10 planeten, waarbij de zon en maan officieel geen planeten zijn. Iedere planeet vertegenwoordigt een bepaalde energie. Zo vertelt Mercurius iets over hoe jij communiceert en Venus over hoe je liefhebt. Saturnus schijnt licht op jouw mate van discipline en verantwoordelijkheidsgevoel en Neptunus over je droomwereld en verbeeldingskracht. 

De zon, maan en planeten vormen samen met de ascendant jouw wereld en hoe deze eruit kan zien.  

Geboortehoroscoop laten maken

Nieuwsgierig geworden naar jouw geboortehoroscoop of die van jouw kinderen? Ik ga graag voor jou aan de slag met jouw geboortedatum, geboorteplaats en tijdstip. Na de voorbereiding ga ik met jou in gesprek en kun je vragen stellen. Ook kun je desgewenst bepaalde thema's extra laten belichten. Bijvoorbeeld over dingen die je moeilijk vindt of die jou dwars zitten. 

Het tarief inclusief voorbereiding en gesprek van 90 minuten is €105Op zoek naar een andere horoscoop? Je kunt bij Astrologie Eindhoven ook terecht voor een jaarhoroscoop en update gesprek. Meer leren over de astrologie kan met de basis cursus astrologie