Jaarhoroscoop

05-08-2021

"Om jouw jaarhoroscoop te kunnen maken, moet er al een geboortehoroscoop op de plank liggen. Deze kun je laten maken door jouw geboortedatum, plaats en tijdstip aan mij door te geven. Meer over de geboortehoroscoop vind je hier."

Wat is een jaarhoroscoop

Een jaarhoroscoop geeft informatie over de thema's die rond jouw verjaardag gaan spelen en belangrijk zijn in jouw nieuwe levensjaar. Hiervoor wordt een horoscoop gemaakt van het moment dat de zon op dezelfde plek staat als tijdens jouw geboorte. Daarnaast worden diverse andere technieken gebruikt om te kijken wat er in jouw leven gaat spelen. 


Veel jaarhoroscopen zijn gericht op gebeurtenissen die te maken hebben met een dierenriemteken. Dit geeft globaal inzichten in mogelijke thema's. Wanneer ik een jaarhoroscoop maak, is deze helemaal toegespitst op jouw geboortedatum, plaats en tijd. Het is een mooie leidraad voor het komende jaar. Leuk om cadeau te krijgen of te geven! 

Jaarhoroscoop laten maken

Nieuwsgierig geworden naar jouw horoscoop en heb je al een geboortehoroscoop laten maken? Dan ga ik graag aan de slag met jouw jaarhoroscoop. 

Het tarief inclusief voorbereiding en gesprek van 90 minuten is €65Op zoek naar een andere horoscoop? Je kunt bij Astrologie Eindhoven ook terecht voor een geboortehoroscoop, relatiehoroscoop en update gesprek. Meer leren over de astrologie kan met de basis cursus astrologie