Update gesprek

03-08-2021

"Soms is er een situatie of gebeurtenis waarin je meer inzicht wilt. Misschien sta je voor een keuze of wil je meer helderheid. Heb je al een geboortehoroscoop laten maken? Dan kan ik  een update gesprek van 90 minuten met je voeren."

Wat is een update gesprek

Je hebt al eens een geboortehoroscoop laten maken door Astrologie Eindhoven en je hebt na een tijdje toch nog vragen. Je loopt tegen bepaalde zaken aan of je wilt jezelf nog beter leren begrijpen. Dan kun je in een update gesprek van 60 tot 90 minuten situaties of gebeurtenissen voorleggen en bespreken. 


Ook kun je een thema uit jouw leven voorleggen en uitdiepen. Transits en progressies geven informatie waardoor je een heel verhelderend gesprek krijgt. Het kan je helpen bij het maken van keuzes, bij het vinden van een nieuwe weg of bij het doorzetten op een pad dat je reeds bent ingeslagen. 

Update gesprek aanvragen

Heb je vragen of wil je een bepaald thema uit jouw leven verder uitdiepen? Vraag dan een update gesprek aan. In 90 minuten kan ik jou handvatten geven om een nieuwe weg in te slaan of om vol energie door te gaan. Laat van te voren weten waar je over wilt spreken, zodat ik mij goed kan verdiepen in jouw vraag. 

Het tarief inclusief voorbereiding en gesprek van 90 minuten is €65


Op zoek naar een andere horoscoop? Je kunt bij Astrologie Eindhoven ook terecht voor een geboortehoroscoop, jaarhoroscoop en relatiehoroscoop. Meer leren over de astrologie kan met de basis cursus astrologie